miercuri, 3 iulie 2013

Sparanghel la grătar


O idee simplă pentru o cină lejeră și gustoasă.


Ingrediente:
- sparanghel tânăr
- parmezan
- semințe de pin prăjite
- ulei de măsline
- suc de lămâie
- sare și piper 






Preparare: 
Pune sparanghelul pe tigaia grătar, stropește cu ulei de măsline și gătește câteva minute. Sparanghelul este gata atunci când devine moale și își modifică ușor culoarea. Dacă sparanghelul este mai gros, trebuie gătit mai mult sau fiert 5 minute înainte. 
Pune sparanghelul pe un platou și condimentează-l cu sare și piper. Stropește cu suc de lămâie și adaugă parmezanul ras și semințele de pin prăjite.

Sugestie de servire: garnitură pentru carne la grătar sau cuptor. Enjoy Tasty and Fast!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...