luni, 20 ianuarie 2014

Rulada cu somon afumat

Ruladă cu somon afumat, cremă de brânză și salată



Poate că atunci când zici ruladă te duce cu gândul la un preparat complicat care necesită multă răbdare, timp, coacere. Dar nu mereu este așa cum pare. Această ruladă nu are nevoie de coacere și se prepară în numai cinci minute. Vei obține un aperitiv cu o prezentare frumoasă și deosebit de savuos.

Ingrediente:
  • somon afumat
  • cremă de brânză Philadelphia
  • lipii de cartofi (sau normale)
  • salată 
  • ceapă roșie, tăiată julien
  • mărar (opțional)
  • coajă rasă de lămâie
  • piper negru 
Preparare:
Așează o lipia pe o suprafață plană. Repartizează uniform un strat subțire de Philadelphia, puțin piper, un strat de salată, un strat de somon afumat, puțin mărar, ceapă roșie și coajă rasă de lămâie. Rulează cu grijă să nu se rupă lipia, apoi taie rondele. Atât de simplu a fost! Enjoy! 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...